Vi har fundet et smart produkt, der både beskytter alle dine enheder og børnenes onlineliv.

I et moderne hjem er mange ting tilsluttet det trådløse netværk. Nogle af dem, som computere, telefoner og tablets kan beskyttes med sikkerhedsprogrammer. Men andre enheder som stikkontakter, printere og overvågningskameraer kan true sikkerheden. Vi har fundet en virkelig nem måde at beskytte alle enheder på. Den hedder Bitdefender Box 2.

Boksen fra sikkerhedsfirmaet Bitdefender tilsluttes din trådløse router, og så går den i gang med at overvåge, hvem og hvad der får adgang til dit netværk. Hvis den opdager suspekt aktivitet, bliver det blokeret. Og du får selvfølgelig besked, når der sker noget udover det sædvanlige på netværket.

Via en smart app, kan du se oplysninger om alle de forbundne enheder, og du kan blandt andet sætte grænser for hvor længe ungerne må bruge mobilen, fjernsynet og så videre. Som noget unikt kan boksen overvåge barnets digitale samtaler via algoritmer og eksempelvis give dig besked hvis barnet har udvekslet personlige oplysninger, intime billeder, bliver mobbet eller selv mobber.

Med Bitdefender Box 2 kan du desuden installere Bitdefenders effektive beskyttelse på et ubegrænset antal enheder.

Boksen kan desværre ikke købes i Danmark endnu, men du kan købe den via Amazon i Tyskland og få den sendt hertil. Tyskland er som bekendt en del af EU, så der bliver ikke lagt told til prisen.

Se Bitdefender Box 2 på Amazon her

Se mere til den smarte boks i videoen herunder: