2018 var et rigtig godt år, i hvert fald hvis vi snakker spilmæssigt. Men the show must go on, og 2019 byder også på rigtig mange spændende spil. Og hvis du endnu ikke kender til, de nye spiludgivelser. Så bør du læse med her, og blive inspireret til hvilke spil du skal glæde dig til at prøve i løbet af året.

Metro Exodus
Allerede nu kan du hos joybuggy.dk finde Metro Exodus som Computerspil / PC-spil. Men selve spiller er allerede noget længere fremme, for det foregår i 2036. Og dette er kun et kvart århundrede efter, at en atomkrig lagde jorden øde hen. Men nogle få tusinde har overlevet, og er nu samlet i en metro tunnel i Moskva.

Og selvom de har overlevet atomangreb, uhyrer og overnaturlige farer. Så er er de nu nødt til, at flygte ud af tunnellerne. De skal føre en række Spartan Rangers, mod et nyt og bedre liv mod øst. Men for at gøre det, er de nødt til at passere det postapokalyptiske Rusland.

Du vi på din rejse møde andre overlevende, som du skal passe på. Da de enten vil prøve, at dræbe dig eller stjæle din mad eller dit udstyr. Derudover er dine egne våben, noget bras ift. Dine fjenders.

Spillet er sindssygt flot lavet, og du vil helt sikkert blive fanget af det.

Anthem
d.22/2 vil du kunne købe spillet Anthem, som er at aktion spækket spil fyldt med fed grafik og sprøde figurer.

i spillet vil du møde guderne, som truer hele menneskeheden. Og freelancers er de eneste, som står imellem skurkene og deres gamle teknologi.

Du kan vælge, at spille sammen med op til tre andre. I vil sammen skulle designe højteknologiske og håndbyggede panserdragter som skal besidde en enestående styrke. Og sammen vil i også kunne udforske, ruiner, kæmpe med fjender som ønsker jer døde, og gøre krav på overjordiske artefakter. For hver mission du klarer, sammen med dine Javelins vil i blive stærkere. Så hvis i, i fællesskab overvinder farerne og overvinder fjenden. Vil i kunne opnå en fælles triumf.

Spillets fokus er på det sociale, og handler om at klare de samarbejdsbaserede missioner. Vi glæder os meget til, at se hvordan vil blive taget i mod. Og hvis ikke du er sikker på din computer, kan du på forbruger-test.dk se om din computer vil kunne klare spillet.

Kingdom hearts 3

Indholdsfortegnelse

Vi har fået Sora tilbage som hovedperson, i det nye Kingdoms hearts som allerede er på dagen. Og sammen med hende, og en masse Disney karakterer skal i nu kæmpe side om side. Og ligesom tidligere foregår spillet, fra Dream Drio Distance og til 3DS.

Her søger Sora, sammen med Disney figurer som Anders And og Fedtmule. Efter de 7 vogtere af lys, samt nøglen til hjerter. Samtidig søger Mickey og Riku efter den gamle keyblade wielders. Disse skal hjælpe med, at stoppe Master Xehanorts plan. Han vil nemlig balancere lys og mørke, og dette vil kunne føre til et endeligt opgør mellem Sora og Master Xehanort.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077 er et af de spil der endnu ikke er udkommet, og hvor vi ikke har fået en release dato på endnu. Men når men ser teasers, er man ikke i tvivl om at det bliver en sindssygt godt spil med fede grafiske løsninger.

Men spillet giver dig mulighed for, at spille i enten første- eller tredjepersonsperspektiv. Og det foregår i open world i en storby der hedder Night City. Her kan de lokale ikke engelsk, og de er derfor svære at kommunikere med. Men man vil kunne købe implantater, som hjælper en til oversættelse.