Er I flere ejere i jeres virksomhed eller anpartsselskab, og ønsker I at sikre jer selv, hinanden og virksomheden? Dette kan I gøre online ved at få udarbejdet en ejeraftale hos NEMADVOKAT. Ønsker du at vide mere om ejeraftaler, og hvad det kan gøre for jer medejere i en virksomhed, så læs videre i artiklen her.

Hvorfor bruge en ejeraftale?

En ejeraftale er væsentligt at have, når man er medejer i en virksomhed eller et anpartsselskab. En ejeraftale er et sæt regler som jer i virksomheden, som I selv sætter på forhånd, inden uheldet er ude og I ikke længere skal samarbejde. Dette kunne eksempelvis være, hvis I mod forventning bliver uvenner, har forskellige uoverensstemmelser omkring noget i virksomheden, eller at én af medejerne forlader virksomheden. Derfor er det godt at være sikret imod dette i en ejeraftale, så I er sikret jeres anpart i virksomheden. Dette er en god forudsætning for et trygt samarbejde, og er med til at forsikre alle involverede parter. Formentligt skal man forhåbentligt ikke anvende denne ejeraftale, hvis I trives i virksomheden og I alle ønsker at forblive. Dog er det en god sikkerhed, og konsekvensen, hvis man ikke har en ejeraftale, er ikke risikoen værd.

Hvordan får man en ejeraftale?

For at få den bedst mulige ejeraftale, som tager hensyn til alle parter, er det en god idé at få rådgivning af dette. Kontakt derfor en advokat, som kan hjælpe jer med at lave jeres ejeraftale, så I alle føler jer trygge og taget hensyn til i denne aftale, som I indgår. Ved at få den rette rådgivning er I sikre på, at alle parter føler sig tryg i virksomheden. I en eventuel ejeraftale inkluderes der blandt andet vilkår om fortrolighed, immaterielle rettigheder, konkurrenceklausuler og andet, som er relevant for jer i jeres virksomhed.

Kontakt nemt NEMADVOKAT online for at se, hvad de kan gøre for jeres virksomhed.