Det er ikke nogen hemmelighed at der er foregår en masse svindel på nettet. Det kan til tider være svært at skelne imellem de gode og troværdige hjemmesider og dem der ikke er. Nogle hjemmesider virker gode, men ender med at bevise det modsatte, så hvordan ved du hvilke hjemmesider du kan stole på?

Hvad er Northguard?

Vi støder i ny og næ på hjemmesider som vi næsten med det samme kan spotte, ikke er troværdige. Men oftest er hjemmesider gode til at maskere sig som gode troværdige hjemmesider, og før vi får set os om, så er vi hoppet lige i fælden. Northguard er en hjemmeside der kan give dig tryghedsgaranti, og som bestemt er alt andet end svindel. Du kan læse mere om online svindel hos Northguard her for at finde ud af præcis hvordan denne hjemmeside fungerer, samt hvorfor det er en god idé at kende til. Northguard har til opgave at sørge for at du kun surfer på gode hjemmesider på nettet, som du snildt kan stole på. Der findes efterhånden så meget svindel på nettet, og vi kan måske ikke altid lige lure det hele, så det er derfor rart at have noget hjælp fra de professionelle, så du er helt sikker på at du undgår alt form for svindel.

Gode anmeldelser hos Trustpilot

Vi medgiver at det er enormt blot at sige, at en hjemmeside er troværdig. Oftest vil vi gerne have nogle beviser der klargøre det for os, så vi ikke længere i tvivl. Eftersom så mange hjemmesider nu om dage er så udspekulerede og hemmelighedsfulde, så er det rart at have konkrete beviser på, at hjemmesiden er god nok. Derfor anbefaler vi dig at se hvad de mange brugere af Northguard mener her hos Trustpilot. Hos Norhtguard får du et sikkerhedstjek og de sørger for, at du ser hvilke troværdige hjemmesider der findes derude, fremfor alle de dårlige og utilregnelige. Alle mennesker der surfer på nettet, vil selvfølgelig helst undgå svindel, og med Northguard er dette muligt. Northguard er med til at rense din computer for potentielle trusler og sørger for at du på bedst mulig vis undgår alt form for svindel der foregår på nettet. Du bør se Northguard som et sikkerhedsnet der sørger for, at du ikke falder ind i problematiske hjemmesider.

Hvordan hjælper Northguard dig med at undgå online svindel?

Med Northguard får du hjælp til, hvordan du færdes sikkert på nettet, og der bliver sørget for, at du ikke bevæger dig rundt på ukendte hjemmesider der ikke er til at stole på. Hvis du gerne vil have nogle yderligere tips og tricks til, hvordan du holder dig sikker på nettet, så kan du læse mere her: https://www.it-borger.dk/sikkerhed/saadan-beskytter-du-dig-selv/surf-sikkert-paa-nettet. Vi gør dyd i at du skal føle dig så sikker som overhovedet muligt når du surfer rundt på nettet. Vi medgiver at det ikke altid er let at finde denne sikkerhed, især når vi hører om så mange forskellige skrækhistorier fra andre. Men det betyder altså ikke at du ikke kan finde gode hjemmesider på nettet, og det er netop dét Northguard vil hjælpe dig med at finde. Hvis du aldrig har prøvet Northguard før, så kan det være en fordel at hive fat i deres kundeservice for at sikre dig, at du har helt styr på hvordan det hele fungerer, så du får den absolut bedste sikkerhed.