Er man typen der træner dagligt, eller er man typen der skal begynde med at træne, så er restitution vigtigt for at kunne undgå ømme muskler og træthed. Ømme muskler kommer i takt med at man træner meget og man træner effektivt. Udover ens træning er en god procentdel også på farten hver dag med arbejde og andre gøremål i løbet af ugens dage. Det er vigtigt at man passer på sin krop og mærker efter hvordan den har det og hvad den har brug for. Er man rutineret træningsmand eller nybegynder er egentlig irrelevant. Man kan undgå ømme muskler ved brug af forskellige udstyr efter ens træning, hvis ikke man har tid til at restituerer længe nok. Læs med i denne artikel og få både inspiration til din næste træning og til effektivt og billigt restitutionsudstyr.

Find inspiration til din træning på CLS.dk

Har du været ude af træning i en længere periode eller er du gået død i den nuværende træning, kan det være en ide at brug noget tid på inspirationssøgning. Finde inspiration til nye træningsmetoder og derefter skabe nogle nye rutiner, i hvert fald for en periode. En afvekslende og forandringsrig træning er sundt for kroppen, da man får trænet alle kroppens muskler, store som små. En meget ens formet træning, kan hurtig have tildens til at glemme de små muskelgrupper, som man egentlig ikke tænker på man har.

Der er mange steder man kan finde sin inspiration til sin fremtidige træning. Hos CLS.dk kan du læse dig frem til rigtig meget, som kan give dig inspiration. Du kan blandt andet læse omkring nye træningsmetoder, øvelser på maskiner, diverse træningsudstyr og masser af gode råd og tips til en sundere livsstil eller et ønsket vægttab.

Hvornår har man brug for restitutionsudstyr?

Der er ikke noget officielt tidspunkt hvor man har brug for restitutionsudstyr. Der er dog nogle faktorer man skal holde øje med, omkring sin egen krop. Restitutionsudstyr skal benyttes hvis man har ømme muskler og ikke har tid til at hvile nok i løbet af dagen. Ømme muskler kommer af meget træning og effektiv træning, så det handler om at mærke efter.

Får man problemer med musklerne kan foam ruller være den nemme og billig løsning. De bruges til at massere triggers points, som består af ømme knuder i kroppen. Disse ruller kan være med til at løsne op og dermed formindske restitutionstiden. Der findes flere forskellige slags ruller. Forskellige størrelser, tykkelser, struktur, vægt og materiale.

Du kan læse meget mere om de bedste foam ruller lige her og finde en der passer til dig og dit behov. De forskellige ruller kan hver især noget forskelligt, så det er vigtigt at læse om dem, inden man køber sin rulle.