Streamingtjenesterne har lige nu gang i en krig, hvor de prøver at udkonkurrere hinanden i pris og sortiment. Lige nu ser det ud til at komme os forbrugere til gavn. Dog kan vi nok se ind i en fremtid, hvor det vil blive dyrere at bruge de tjenester, der vinder krigen. Det koster penge at producere indhold selv og at opkøbe et stort nok sortiment til, at det kan betale sig for giganterne. Her på IT-borger.dk giver vi dig nogle bud på streamingtjenester som det nye HBO Max.

HBO Max

Du kender sikkert HBO Nordic. HBO Max er en helt ny streamingtjeneste som blev lanceret i oktober 2021.

Prøv HBO Max her.

Apple TV+

Du har måske allerede prøvet det. Det kan lige for tiden næsten heller ikke betale sig at lade være. Apple vil virkelig gerne ind på streamingmarkedet, og deres pris er på kun 39 kr. Det er ufattelig lavt, og det siger sig selv, at det ikke kan forblive så lavt. De fokuserer på film og serier, som er internationale. I fremtiden vil de også selv producere store produktioner, dog er deres produktioner p.t. ret beskedne. 

Paramount+

Vi kender allerede tjenesten fra store film og serier. Nu gider de ikke længere ligge i skyggen af andre tjenester som f.eks. YouSee. De vil frem og vise deres film og serier selv. De har et imponerende stort sortiment for kun 59 kr. Leder du efter dansk indhold, vil du dog blive skuffet. Det er primært amerikansk, men det kan ændre sig i fremtiden. 

C More

Vores nabo mod øst hedder Sverige, og de vil også være med på streamingmarkedet. Du kender måske allerede C More. De har film, serier og reality på alle de nordiske sprog. De har også internationale serier og film, og vi ser formentlig ind i en fremtid, hvor vi i Danmark finder C More mere interessant. Serier som Skam har virkelig åbnet vores øjne op for serierne, der produceres i vores nabolande. 

Dplay

Hvis du ikke kender Dplay allerede nu, så viser de film, serier og sport. Det kan være dansk produceret, men også amerikansk, engelsk osv. Du vil kunne se en del landskampe på Dplay, da det er samme ejere, som har kanal 4, 5 og 6. Dem kan du altså aflyse på tv’et og få dem ind på din computer og starte streamingen med det samme, med og uden VPN.

Hayu

Hvis du elsker reality, vil du også elske Hayu. Du kender måske ikke tjenesten endnu. De er også rimelig nye på markedet, i hvert fald i Danmark. Dog kan du se store realityserier som Keeping up With the Kardashians med flere. Hayu er til dig, der elsker de store udenlandske, særligt amerikanske, realityprogrammer. De fås også til en utrolig god pris på kun 49 kr. Prisen stiger formentligt også, når de selv skal have fat i noget mere regionalt indhold.