Måske har du hørt om cannabis olie, og hvordan det bruges, men du har aldrig rigtig fået gjort noget ved at undersøge det nærmere. Nu er smerterne eller raskløsheden kommet til et punkt, hvor det er tid til noget nyt, og her kan du sagtens overveje netop dette.

Når det er sagt, er det selvfølgelig ikke bare hvem som helst, som skal tage cannabis olie. Det er selvfølgelig mere egnet til nogle, og andre vil slet ikke kunne tåle produkterne. Derudover bør det også nævnes, at det selvfølgelig også er forskelligt fra situation til situation, hvordan effekten kan være, og hvorfor man skal gøre det.

Hos Nordicoil kan du danne dig et overblik over de mange produkter, som findes med cannabis-olie – også kaldet CDB-produkter. Du kan samtidig tage en test for at finde ud af, om nogle af produkterne passer mere fordelagtigt til netop dig.

 

Smerter trods morfin

mange oplever, at morfin virker rigtig godt i begyndelsen. Man er måske begyndt på et behandlingsforløb, og man holder faktisk smerterne relativt meget nede med morfinen. Det virker til at fungere, men så kommer der et punkt, hvor det ikke er så effektivt længere.
Det kan også være kommet til et punkt, hvor man ikke skal have mere morfin og er nødt til at håndtere smerterne på en anden måde. Her kan det tænkes, at cannabis-olie er det rigtige valg at prøve.

Olien findes i flere former, blandt andet som kapsler og dråber. Der er ikke et entydigt svar på, hvad det rigtige er at gøre. Derimod kan det siges, at det både afhænger af symptomer, sygdom og måske også hvem man er. Nogle er eksempelvis ikke glade for at sluge kapsler, imens andre ikke kan lide at drikke dråberne med vand.

Kroppen kan ikke finde ro

Det kan også handle om, at man ikke kan finde ro i kroppen. Det kommer ofte efter en bestemt situation eller periode, hvor man ikke kan komme tilbage i de normale rytmer. Det betyder ikke nødvendigvis, at man har store smerter, men at man simpelthen bare ikke kan få den gode følelse tilbage i kroppen.

Det er også en typisk situation, hvor nogle vælger at prøve cannabis-olien. Måske er det lige dét, som skal til, før man igen kan falde til ro og komme tilbage i en god hverdag. Det kan også betyde, at man lige pludselig kan overskue nogle ting og se lyst på det, man før ikke kunne finde glæden ved.

Det er ikke det rigtige valg for alle, men det kan sagtens være en god ting at prøve af.