Det er efterhånden tæt på umuligt at drive en virksomhed, uden nogen form for IT-system. Oprettelsen af virksomheden sker online, du skal registrere og betale moms online, og desuden er internettet typisk det bedste sted at markedsføre sig for at nå ud til flere potentielle kunder. Det er derfor en god idé at blive gode venner med IT. Læs med her og få gode tips til hvor du skal starte.

Det er langt fra alle, der har flair for teknik og IT. Det kan nemt føles som om teknikken aktivt modarbejder en, især når man har travlt. Det er dog ikke til at komme uden om vores afhængighed af IT og online redskaber i det moderne samfund, og derfor er der god grund til at bruge lidt ekstra energi på at finde de rette løsninger til netop din virksomhed.  

Microsoft Azure til online løsninger

Hvis din virksomhed tilbyder løsninger over nettet, kan det være en god idé at bruge Microsoft Azure igennem Atea. Her får man mulighed for at få en pakkeordning, der inkluderer systemer, applikationer, tekniske løsninger og ikke mindst høje sikkerhedsforanstaltninger, der beskytter personfølsomme oplysninger om medarbejdere og kunder samt generelt data i virksomheden.

Men hvad er Microsoft Azure? Det kan godt være svært at svare på, da IT-løsninger byder på en bred vifte af muligheder til brugerne. Microsoft Azure en cloud computing-platform, der giver dig adgang til en række forskellige tjenester og services. Det er ikke kun en lang række værktøjer, som du får mulighed for at benytte i din virksomhed. Der hører også support med gennem Atea, der kan sikre dig bedst mulig optimering.

Denne kombination kan hjælpe din virksomhed med at udvikle de rette IT-løsninger, der får virksomhedens tekniske side til at køre uden problemer og med et højt sikkerhedsniveau. En Microsoft Azure-løsning kan du finde mere om hos Atea, som sikrer dig, at du lander godt, når systemerne er installerede.

Få styr på økonomien med et regnskabsprogram

Når man driver en virksomhed, er en del af arbejdet relateret til økonomi. Og det er langt fra alle, der synes, at denne typer af opgaver er sjove eller nemme at udføre. Desværre kommer man ikke udenom de økonomiske opgaver, der kan føles både irriterende og stressende, og som ikke mindst kan ende galt, hvis de ikke udføres korrekt.

Med et professionelt regnskabsprogram målrettet virksomheder, vil man hurtigt opdage, at det bliver langt nemmere at få styr på og overblik over økonomien. Typisk vil regnskabsprogrammerne have alt dét, du har brug for i form af vejledning og skabeloner, hvilket gør det nemmere at få opgaverne løst uden stress og bekymringer.

Kom ud til kunderne med online markedsføring

Hvis du ikke kender til SEO, så er det på tide. SEO står for Search Engine Optimizing, og er nemlig en af de mest effektive måder, hvorpå du kan få flere besøgende på din hjemmeside ved at øge din eksponering og synlighed online.

Hvordan du vil starte med at SEO-optimere din hjemmeside kommer helt an på hvad dit budget er. Tommelfingerreglen er, “at godt content er nøglen til succes”. Hvis du leverer indhold med et højt informationsniveau, så bliver du belønnet af Google og din hjemmeside vil derfor ranke højere.

Derudover er der også mulighed for at få såkaldte ‘backlinks’ til din hjemmeside fra andre sider, hvilket kan gøres både gratis og med hjælp fra et bureau. På denne måde kan du få opbygget en solid online profil, som kan resultere i at give dig flere tusinder besøgende. Dette kræver dog en fast plan, når det kommer til linkbuilding eller content marketing.