I lang tid har der været snak om hvorvidt det er nødvendigt med et antivirus program på Mac eller ej. Overordnet set kan man sige, at så længe du tænker dig om med, hvad du downloader af programmer og filer, så er der ikke det store at bekymre sig om.

Macs styresystem er fortsat ret kompliceret at hacke. Derudover er størstedelen af computere verden over baseret på Windows, som også er mindre kompliceret at hacke. Når der både er flere Windows styrede computere og de tilmed er nemmere at hacke, så er det klart, at de er langt mere udsat end Mac brugere er. Derfor er chancen for at blive hacket på din Mac langt mindre.

Selvom chancen er mindre for at blive hacket, så er den stadigvæk eksisterende i en lille grad. Det betyder, at hvis du vil være 100% sikker på at kunne færdes på internettet uden at blive hacket, så skal du investere i et antivirus program. Dog vil det for den almindelige Mac-bruger være unødvendigt. Har du derimod en virksomhed, hvor I alle bruger Mac, så kan det være en god idé med et antivirus program.

Betal ikke overpris for din bærbar

Står du og skal til at have ny computer? Så er det med at finde ud af, hvilken computer du skal investere i. Set i lyset af ovenstående kan dette være et argument for at vælge en MacBook. Det kommer dog altid an på, hvad du har af ønsker og krav til din nye computer. Hvad skal den kunne og hvordan skal den se ud. Uanset hvilken computer du gerne vil have, så er det dumt at betale for meget. Derfor er det en god idé at undersøge priserne forskellige steder. Du kan bruge PriceRunner til at sammenligne priser fra mange forskellige butikker uanset hvilken computer, du gerne vil købe. Du kan se mere lige her.