Har du også en masse billeder? Det er altid hyggeligt at mindes tilbage på sjove og hyggelige stunder. For at forevige mindet er det dejligt med et billede, så man hele tiden mindes om en speciel dag eller en bestemt oplevelse. De fleste har deres billeder gemt på mobilen eller computeren, så man ved lejlighed kan finde dem frem. Det er en god ide, at man har sine billeder gemt mere end et sted, da man aldrig ved om ens mobil eller computer bliver stjålet. Man kan gemme sine billeder i iCloud, så man til enhver tid kan finde billederne frem igen.

Tips til at gemme data

Hvis du er i tvivl om hvordan du skal gemme dine data så findes der forskellige test af backup muligheder. Man kan dele erfaringer med andre mennesker på sociale medier således, at man sikrer sig at gemme sine data så godt som muligt. De fleste mennesker gemmer data mere end to steder, så de er helt sikre på at kunne finde dem frem igen. Ifølge flere statistikker kopierer folk deres billeder ned på diske bl.a. for at have billederne på flere enheder. Det anbefales også at man årligt tjekker sine gemte data. Man bør indimellem gemme sine data nogle andre steder for at sikre sig mod tab af data. Der er nogen som vælger at lave en fotobog med alle minderne således, at man kan bladre og mindes tilbage på de gode tider. Du kan altid spørge dine venner og familie hvordan de gemmer deres egne data i tilfælde af data tab.

Du kunne også lave din egen hjemmeside og dele dem med omverdenen, således ville du også have dem online på denne måde, men sørg selvfølgelig for at have backup af billeder og data udover dette.

Gem dine data et sikkert sted

I takt med at alt er blevet digitaliseret så er det vigtigt, at du har dine billeder gemt et godt sted således, at hackere og andre ikke kan få fat i dine personlige ejendele. Hackerne bliver bedre og bedre til at kryptere folks koder således, at får adgang til billeder, som de kan bruge og lægge ud på nettet som det passer dem. Det er derfor en god ide, at man tjekker sine billeder igennem således, at der ikke er nogen chance for at halvnøgne billeder kan havne i hænderne på fremmede. Det anbefales, at man jævnligt gemmer sine billeder i iCloud således, at der ikke går noget tabt. Man ved aldrig om ens computer får virus eller at den pludselig bryder sammen.

Selvom det tager tid at organisere sine personlige digitale ejendele, så er det en god ide at få det gjort. For at kunne finde rundt i de forskellige ting, så er der mange som opretter mapper og gemmer dem i kategorier. Det kan f.eks. være ferie, drukture, fødselsdage og lignende oplevelser. Man kan sagtens gemme et format på sin mobil eller computer, men det vigtigt at man får det gemt et eksternt sted således, at ingen kan få fingrene i dem. Udover iCloud kan det være en god ide, at lægge alle tingene ned på et USB stik, som du kan gemme et sted i dit hjem. På denne måde har du flere steder hvorpå du kan få adgang til dine data.