Måske har du oplevet, at din smartphone er blevet langsommere. Dette betyder ikke nødvendigvis, at du skal gå ud og investere i en ny smartphone, selvom det kan være fristende. Ved hjælp af få og enkelte tips kan du helt selv få din smartphone til at fungere bedre.

Ryd op i dine data

Alle dine apps gemmer på de data, som du har tilladt, at de må gemme. Det afhænger af den enkelte app, hvor mange data appen gemmer, og dermed også hvor meget dine data fylder. Ved en sikker datasletning kan du slette de gemte data, som er tilknyttet dine apps. Når du sletter dine data, vil du overhovedet ikke kunne mærke det, udover at du får en smartphone, som fungerer mere optimalt. Der er nemlig slet ikke nogen grund til at holde fast i gemte data.

Sorter i dine billeder

Udover en sikker datasletning kan du begynde at sortere i dine billeder. Mange af os har som regel rigtigt mange billeder på vores smartphones, men dette er ikke nødvendigt. Sørg for at lav en backup på din google-konto eller et andet slags drev, som kan lagre dine billeder. Når du har gjort det, så kan du slette alle de billeder, som du ikke har brug for på din smartphone. Nu er din smartphone ikke kun hurtigere, men du opnår samtidig et meget bedre overblik over dine gemte billeder.

Kig i dine downloadede filer

Hver eneste gang at du downloader et billede, en pdf, en video eller hvilken som helst anden filtype, så bliver de lagret på din smartphone. Alle dine filer hobber sig op i en mappe, som gemmer alt dit downloadede materiale. Denne mappe bliver tit glemt, når vi rydder op på vores smartphones, så du vil sikkert opleve, at der ligger en del forskellige slags filer.