Har du også prøvet at stå og fumle med en printer og/eller en kopimaskine, som du bare ikke kan få til at virke? Enten vil den ikke forbindes med computeren eller også mangler der pludselig blækpatroner eller noget helt tredje. Der findes manualer specifikt til din printer eller kopimaskine, som du får med, når du køber den. Selvom du følger manualen, kan der dog opstå problemer, som du ikke får svar på i din manual. Derfor giver vi dig her en guide til, hvordan du løser problemerne med din printer og/eller kopimaskine.

Printeren fortæller, at der er en fejl med blækpatronen

Det du skal gøre, når printeren stopper med at udskrive og fortæller, at der er en fejl med blækpatronen, er at genstarte printeren. Samtidig skal du starte det program, som følger med printeren, når du køber den. I programmet skal du angive, at du har skiftet din blækpatron ud og derefter får du nogle instrukser, som du skal følge.

Kvaliteten af udskriften er ringe

Hvis du eksempelvis oplever problemer med udskrifter, der viser vandrette hvide streger, kan du sørge for at kontrollere at medietypen er korrekt. Hvis problemet derimod er hvide lodrette streger, kan du tørre laserscannervinduet af med en klud eller indsætte en ny toner, hvis denne har fået en skade. Opstår der problemer med skæve udskrifter, er det en god idé at tjekke, om papiret ligger korrekt.

Der kommer ikke noget blæk ud, når du har installeret en ny blækpatron

Løsningen hertil er, at fjerne den gule plastik, som sidder i printeren, når du køber den, og som er med til at beskytte printerhovedet. Det kan være at du allerede har fjernet denne, og derfor kan problemet i stedet være, at der er dannet nogle bobler i printerpatronen under udskiftningen af den. Printeren har heldigvis et automatisk rensningsprogram, som du kan starte, for at løse dette problem.

Lej en printer eller en kopimaskine

Du behøver heldigvis ikke at gå ud og købe en dyr printer eller kopimaskine, når du skal bruge én i ny og næ, da du nemlig har mulighed for at leje én i stedet for. Derudover er der den fordel, ved at leje printere og kopimaskiner, at der følger en service med, hvor du kan få hjælp til eventuelle problemer, du kan komme ud for. Lej en printer hos https://printerguys.eu/da/, der også tilbyder leje af kopimaskine uden bindingstid. Du kan se deres multifunktionsprintere her.