Mange forskellige medieformer er i disse dage blevet digitaliseret. Det vi fleste er blevet bekendte med, er musikken og filmen. Det er f.eks. gennem et stort sortiment af forskellige apps som Spotify og Netflix, der digitalt leverer os et hav af forskellige film, serier og musik, hvor og hvornår vi vil det. Det er en luksus, man blot for et årti siden ikke kunne drømme om, men det er nu blevet til virkeligheden, og en alment integreret virkelighed i vores hverdag til og med.

Men film, serier og musik er ikke de eneste typer af medier, vi nu har ved vores fingres rækkevidde. Bøger er nu også trådt ind i denne digitale verden, og kan nu opleves og nydes på et hav af forskellige måder. En af disse måder er blandt andet e-bøger, der tillader os at læse bøger på vores diverse devices hvor end vi er. Men nu kan man også lytte til dem, og derved er der kommet en helt ny dimension til bøgernes eksistens og vores forbrug af dem.

Opbyg dit eget online-bibliotek af bøger

Vi kender det alle sammen. Bøger er fantastiske, men de fylder også betydeligt. Det kan ofte være, man simpelthen løber tør for plads at sætte sine bøger på, og hvad gør man så?

Men i dag er plads ikke et problem, når det kommer til at eje medier og i hvert fald ikke bøger. Med lydbøgernes fremmarch har vi fået en helt ny måde at nyde vores yndlingsfortællinger på, og så skal vi desuden ikke engang bekymre os om pladsen, det ville kræve.

Med en lydbogsapp kan du opbygge dit helt eget bibliotek på nettet, og derved altid have adgang til dine yndlingsbøger, hvor end du er. Det kan være en tur på toget, ude at cykle, eller komfortabelt lænet tilbage i din stol med et fint glas rødvin en stille lørdag aften. Ikke længere er man begrænset af sit givne medie.

Kom endnu et skridt ind i den digitale verden

Der er ikke mange ting, man i dag ikke kan gøre ved hjælp af internettet. Faktisk er de fleste ting, vi foretager os, blevet flyttet over på internettet, for at gøre det hele lidt lettere. Det er for eksempel at tjekke post fra staten, rette sin skat, sende arbejdsopgaver til kollegerne eller indsende en eksamensopgave. Internettet er derfor uden tvivl blevet en integreret del af vores hverdag, vi ikke kan flygte fra.

Og hvorfor skulle man også det? Med de mange muligheder, man får ved hånden, bliver hverdagen jo nemmere, og lettere at nyde.

Men nu skal vi ikke tro, det kun er de kedelige arbejdsopgaver, internettet er til for. Det er også til for vores egen nydelse. Og nu kan det endda bruges til at læse og lytte til bøger. Et skridt man kan tage, for at komme videre ind i den digitale tidsalder, det er igennem lydbøger, der bringer alle dine yndlingsbøger med dig over alt.

Nyd alle dine yndlingsfortællinger, når du har lyst

Det fantastiske ved lydbøger er deres tilgængelighed. Lige meget hvor du er, og bare du har strøm, kan du nyde dine yndlingsbøger. Internettet er ikke engang et direkte krav, så længe du har downloadet lydbogen ned på din tablet eller telefon.

Så når du sidder i toget på vej til København for eksempel, er det oplagt at fyre op for en spændende lydbog. Det får turen til at gå meget hurtigere, og så behøver du desuden ikke lytte til horden af grædende og skrigende børn, hvis du uheldigvis har indfundet dig i familiesektionen.