Annonce

Skal du have skiftet din bærbar ud med en nyere og bedre model? Så er der flere måder på, hvordan du kan få finansieret din nye computer. En ny computer er sjældent en helt billig løsning – især hvis du har planer om, at den skal holde i flere år. Derfor kan det være et køb, som de færreste lige kan trække på dankortet, og derfor må de fleste ty til nogle andre måder, når de skal finansiere et større køb. Her får du gode råd til at finansiere din nye bærbare computer. 

Spar op

Den billigste – men også den løsning, som har længst tidshorisont, er en opsparing. Ved at spare op undgår du nemlig at betale renter og eventuelle gebyrer på et forbrugslån eller ved en afbetaling. Dog er det også en løsning, som kræver masser af selvdisciplin. Og alt efter hvor mange penge, du kan sætte til side hver måned, kan det også være en løsning, som tager lang tid. Står du derfor i en situation, hvor du har brug for en ny computer akut, kan det være nødvendigt at finde pengene et andet sted, hvis der ikke er nok på din opsparingskonto.  

Køb på afbetaling

En populær måde at købe på er afbetaling. Når du køber på afbetaling, får du din computer udleveret med det samme – helt uden at hive kreditkortet frem. Men grundlæggende er afbetaling det samme som et kviklån, for det har en høj rente og ÅOP. Forskellen er bare her, at du ikke betaler det skyldige beløb tilbage særligt hurtigt, i stedet trækker du processen ud over måske 24-36 måneder. Derfor er afbetaling også en ret dyr måde at købe på, og du kan i mange tilfælde ende ud med at betale næsten det dobbelte for produktet, end hvis du købte kontant.

Tag et kortfristet forbrugslån

Hvis du ønsker at få din bærbar med det samme, kan et forbrugslån være et alternativ til en opsparing og at købe på afbetaling. Med et forbrugslån får du pengene sat ind på din lønkonto med det samme, og du kan tage ud og købe din nye bærbar samme dag, du får pengene. Et forbrugslån kommer dog ikke uden ulemper, for det er nemlig ikke gratis at låne penge. Når du optager et lån, tager du i virkeligheden penge fra dit fremtidige budget, og derfor skal du leve med færre penge, indtil du har betalt lånet af. Sørg derfor at betale dit lån tilbage hurtigst muligt.

Hvis du ønsker at ansøge om et forbrugslån, kan du låne hurtigt og nemt hos KreditNU. Får du din ansøgning godkendt, vil du få pengene udbetalt med det samme. Du vil således kunne hente din nye bærbare computer samme dag, som du har ansøgt om lånet.