Med NordVPN får du alt det, man kan forvente af en VPN – og mere til. Ovenikøbet til en skarp pris.

Medierne er jævnligt ved at svømme over med historier om, hvordan vores personlige oplysninger bliver lækket, købt og solgt i et system, der er så kompliceret at selv teorier om sorte huller i universet er nemmere at forklare. Du kan beskytte mange af dine oplysninger ved at bruge en VPN – en af mange, mange fordele. Og en af de allerbedste VPN-udbydere er NordVPN.

Dobbelt kryptering

Ved at bruge en VPN-forbindelse, går al din internettrafik gennem en server, der står et eller andet sted på kloden. På den måde bliver din identitet skjult, fordi det er serverens identitet (ip-adresse) og ikke den egentlige ip-adresse på din enhed, der bliver registreret. Forbindelsen mellem din enhed og serveren bliver krypteret, så ingen andre med nysgerrige blikke kan følge med. Og hos NordVPN bliver den ikke bare krypteret én gang med den bedste militærkryptering, men hele to gange. Amerikanske myndigheder bruger samme krypteringsmetode for at beskytte statshemmeligheder.

Du er helt privat

Nogle VPN-udbydere er registreret i lande, hvor de kan blive pålagt at udlevere informationer om dig. Andre gemmer logs over din brug af deres servere. I ingen af de tilfælde er VPN reelt ikke noget værd i forhold til privatlivsbeskyttelse, fordi dine oplysninger jo netop ikke bliver beskyttet. De bekymringer har du aldrig med NordVPN. Selskabet er underlagt reglerne i Panama, der har nogle af klodens mest strenge regler om udlevering af personlige data; og så bliver der heller ikke gemt logs over noget som helst. Dine data er sikre, og du er helt privat.

Som mange andre VPN-udbydere har NordVPN bygget en kill switch i deres software. Med den aktiveret, bliver al forbindelse til internettet afbrudt, hvis forbindelsen mellem din enhed og VPN-serveren svigter.

Nemt at finde ud af

NordVPN har programmer og apps til næsten alle tænkelige enheder. Det gør opsætningen nem, uanset hvor du vil bruge det. Og det er bare at bruge løs. Du kan nemlig installere NordVPN på hele seks forskellige enheder. I programmet kan du vælge om du automatisk vil forbinde til den mest optimale server, eller om du selv vil vælge server. Det kan du bl.a. gøre ved at søge på en by eller et land eller ved at vælge et sted på verdenskortet. Servere du hurtigt vil kunne forbinde til igen, kan du tilføje til en favoritliste.

Hastighed

Det er uundgåeligt, at du vil miste lidt hastighed, når du bruger VPN. Men vælger du en server tæt på dig, bør hastighedstabet være minimalt. NordVPN har nemlig hurtige servere over hele verden, så du kan sagtens finde servere, der ikke “stjæler” din hastighed.

Konklusion

Du behøver ikke lede længere efter en ny VPN-forbindelse. Hos NordVPN får du alt det, du har brug for: ekstrem stærk kryptering, privatlivsbeskyttelse og mange hurtige servere over hele verden. Det virker som et dyrt produkt, men er det på ingen måde. Køber du NordVPN i tre år, så kan du spare 70%, da det så kun koster omkring 20 danske kroner om måneden – og så kan du få pengene tilbage i løbet af de første 30 dage, hvis du ikke er tilfreds.

Køb NordVPN her.

Bredbånd.dk har testet de 11 bedste VPN-tjenester.