Er du også en af dem, der elsker et godt spil bingo? Nu kan man helt selv hente bingoplader og bankoplader online til print via en generator – og det er helt gratis. Det eneste, man skal bruge, er en computer og en printer. Det er altså nemmere end nogensinde før at afholde et bingoarrangement – uanset forsamlingens størrelse. 

Print dine egne bingoplader til hygge i hjemmet

Bingo. Banko. Bingo/banko. Kært barn har mange navne. Er der lagt op til en hyggelig aften derhjemme med kæresten, vennerne eller familien, kan man afholde sit eget lille bingoarrangement ved at benytte sig af den smarte generator. Det er en hyggelig aktivitet for hele familien eller venneflokken at spille bingo sammen, og det vil helt sikkert falde i god jord. Så har man mod på det, så print bingoplader og bankoplader til hjemme-bingo. Det eneste, man skal gøre, er at finde de bingoplader, man vil bruge, og derefter printe dem ud – og så er den hyggelige dag eller aften sikret. 

Vil man gøre spillet ekstra sjovt, kan man med fordel anskaffe sig nogle små præmier, der kan indløses, når man får en række, to rækker eller fuld plade. Så er det helt sikkert, at kampgejsten er høj blandt hele forsamlingen.

Hvad er forskellen på bingo og banko?

Selvom bingo og banko er to forskellige ord, er spillene stort set de samme. Bingo og banko er begge spil, der går ud på at ramme en række tal. Forskellen på bingo og banko ligger først og fremmest i, at bingo er mere internationalt og banko er mere kendt i Danmark og Norden. Ved online bingo, er bingo det mest almindelige spil, der desuden også omtales som svensk bingo. 

Derudover er der også forskel på spilepladerne. Ved bingo benytter man sig af plader med 75 numre, og bingopladen er delt op i fem rækker med fem numre i hver. Over hver række står desuden bogstaverne B-I-N-G-O. 

Ved banko benytter man sig derimod af bankoplader med 90 numre, og derudover består bankoplader af tre rækker og ni kolonner. Banko spilles ofte ved forskellige arrangementer i sportsklubber og andre steder, hvor der er forskellige premier på højkant. 

Spil bingo på nettet

Selvom det er nemt at printe sine egne bingoplader ud derhjemme med den nye generator, kan man også spille bingo på nettet. Så hvis man eksempelvis ikke har en printer til rådighed, kan man med fordel prøve bingo på nettet. Når man spiller bingo på nettet, er det småpenge, man spiller med. Man risikerer derfor ikke så meget, og derfor kan de fleste også være med. At spille bingo på nettet er også en god løsning for dem, der ikke vil være afhængig af fysiske spilleplader, da det hele foregår på telefonen eller computeren. Derfor kan bingospillet også tages med på farten – over det hele.