Som IT-borger har du enormt mange fordele. Du kan som erfaren IT og internetbruger opnå et næsten komplet overblik over alverdens ting. I denne artikel kigger vi nærmere på fordelen ved at være en IT-borger, når det kommer til indkøb af kontorartikler til kontoret og hjemmet.

Det er ikke mange år siden at indkøb af specielle kontorartikler var en større opgave, hvor der som minimum skulle besøges en række butikker, eller mindst en engros forhandler som virksomhed. Oftest skulle der dog en del telefonopkald, opslag i telefonbøger eller endda et par fax til for at den bedste og billigste løsning kunne findes lokalt.

Men med nettet, sammenligningstjenester og ikke mindst Google kan du få et komplet overblik og ikke bare sammenlignende mulighederne fra dit lokale område eller Danmark. Nej, du kan få kontorforsyning direkte til døren fra England, Tyskland, Kina – ja, stort set hele verden med ganske få klik med musen.

Det er selvfølgelig træls for den lokale detailbutik, som ikke kan følge med tiden, men enormt godt for forbrugerne, virksomhederne, ja IT-borgerne. Det betyder nemlig, at der er adgang til et enormt udvalg af varer, live opdateret 24 timer i døgnet, mulighed for at se andre IT-borgeres rating af produkter og leverandører, mulighed for at vælge det mest rigtige produkt for dig og selvfølgelig mulighed for at sammenligne priser og få produkterne til lavest mulige pris derved.

Nu fokuserede vi på kontorartikler i denne artikel, men princippet kan appliceres til stort set alverdens produkter. For få år siden var visse produkter ikke at finde online, men i dag er det stort set alle produkter, der kan undersøges og købes eller bestilles online. Ja, selv services som nedrivning af huse kan du nu finde online. Det er ikke længe siden, der i hvert fald intet omkring det emne var at finde.