WooCommerce er en populær e-handelsløsning, som giver kunder mange muligheder for at betale, når de handler på en webshop. De kan benytte Dankort, Visa, Mastercard og andre kreditkort, og man kan også vælge at betale med ViaBill eller PayPal. Derudover kan man også have mulighed for at betale med bankoverførsel eller afhente varen i en fysisk butik. En webshop lavet med WooCommerce har dog ikke mulighed for at sælge noget uden en betalingsløsning til Woocommerce.

Vælg den rigtige betalingsgateway til WooCommerce

Når man som virksomhed skal vælge en betalingsgateway til WooCommerce, er det vigtigt at tage højde for sine behov og ønsker. Der findes et hav af forskellige betalingsgateways på markedet, og det kan derfor være svært at finde den rette løsning. De mest populære betalingsgateways er blandt andet PayPal og Stripe.

Det er dog også muligt at få en gratis betalingsgateway, såsom Freepay. De fleste betalingsgateways opkræver gebyrer for deres services, hvilket betyder, at der lægges et lille ekstrabegyr oveni for køberen, hver gang der gennemføres en betaling. En gratis betalingsgateway sikrer, at der ikke ryger penge på unødvendige omkostninger – så er det kun betalingsindløserne, som for eksempel NETS, der opkræver gebyrer for at varetage transaktioner.

Hvilke betalingsgateways er tilgængelige for WooCommerce?

WooCommerce er en populær e-handelsløsning, som bl.a. understøtter betalingsgateways som PayPal, Stripe og Authorize.net. Derudover kan der også integreres andre betalingsgateways som f.eks. Dibs eller Klarna. Det er helt op til webshoppen, hvilken gateway der passer bedst. Der findes også en gratis betalingsgateway, der sikrer, at der ikke opkræves mere en højst nødvendigt på de handler, der laves med kunderne. Der er det dog nødvendigt at påpege, at der kan være begrænsninger for, hvilke betalingsmetoder, der er muligt, hvis man vil holde overførslen gratis, fordi bestemte metoder har særlige omkostninger for betalingsgateways.

Er der et gebyr for brug af betalingsgateways?

For at en virksomhed kan gøre brug af de tjenester, der tilbydes af de forskellige betalingsgateways, er der som regel en eller anden form for abonnement tilknyttet. På den måde behøver man heller ikke bekymre sig om eventuelle gebyrer, når en ordre gennemføres, fordi det allerede kan være betalt over abonnementet. Det afhænger dog af abonnementet, som kan variere mellem de forskellige betalingsgateways. Ved en gratis betalingsgateway er der dog ingen gebyrer for at benytte deres services, men der kan opkræves et gebyr for en ordre, afhængig af betalingsindløseren.