Bruger du din telefon meget? Måske både til at tale, skrive og sende fede GIFs? Hvis det ikke skal koste dig det hvide ud af øjnene at bruge din telefon, så er det vigtigt med et mobilabonnement, der imødekommer dine behov. Hos Eesy finder du et abonnement, der passer lige til dine telefonbehov. Så kan du ringe og bruge internettet lige så tosset, du vil, endda til en pris du har råd til.

Det er ikke alle, der bruger telefonen lige meget. Nogle ønsker hele pakken med internet, ubegrænset tale og mulighed for både at streame og lytte til musik, når de ønsker det. Andre ønsker en mere minimalistisk pakke, hvor de kun betaler for det, de bruger. Uanset hvor du ligger på denne skala, kan du også finde det mobilabonnement, der passer til din livsstil. 

Billigt mobilabonnement? tænker du måske, hvor finder du sådan et? Hos Eesy er alle mobilabonnementer billige i forhold til, hvad du får for pengene. Du kan starte med fri tale, og så kan du bevæge dig op i datapakken. Men selv med ubegrænset data, så koster det dig ikke mere end 179,- om måneden. Det lyder næsten for billigt til at være sandt.

Flere muligheder med billigt abonnement

Det er langt fra alle, der har behov for at kunne gå på internettet hele tiden. Men du kan faktisk også lade dit mobilabonnement bestemme, hvilken livsstil du gerne vil føre. Måske har du været vant til at skulle slæbe bøger med i bussen eller på toget, når du skulle til og fra arbejde. Med et billigt mobilabonnement med fri data har du mulighed for at se dine yndlingsvideoer på Youtube, mens du pendler frem og tilbage. Det er den perfekte måde at slappe af i hovedet på efter en lang dag.

Et mobilabonnement med fri data giver også muligheden for at bruge internettet, når du vil. Der er eksempelvis ingen grund til at slæbe et kort med i byen, når du skal finde rundt. Har du den rette telefon selv med begrænset data til en billig pris, så farer du aldrig vild igen. Det er særligt praktisk, hvis du elsker at rejse eller bare skal finde den nærmeste parkeringsplads i byen.

God ide når du rejser

Selv når du er i udlandet, har du mulighed for at bruge dit telefonabonnement fra Eesy. Du får tilmed en lille datapakke med, så du slipper for at betale overpris for udenlandske rater. Når du er ude og rejse, har du derfor altid informationer ved hånden, så du altid kan finde sikkert hjem til hotellet igen.

Måske har du også oplevet, at det har været umuligt at bruge din telefon efter en simpel tur til Sverige eller Tyskland. Med en tilpas mængde data til brug i udlandet kan du altid bruge din telefon, når du har allermest brug for det. Inden for EU’s grænser har du altid en bestemt mængde data som en del af dit billige mobilabonnement. Og det gælder selvfølgelig også hos Eesy.