Sommeren er over os her i Danmark, og det betyder at vi kan holde en velfortjent ferie og slappe helt af. Mange af os nyder at slappe af på en lækker ferie med en kold drink og en god bog at læse. Men hvilke bøger bør du tage hul på hen over sommeren? I denne artikel kan du få inspiration til gode bøger som ikke fylder i bagagen.

Derfor Mofibo

Det er almen viden, at der findes et hav af forskellige muligheder når det drejer sig om bøger. Der er bestemt noget for enhver smag. Men eftersom udvalget er så bredt, så kan det hurtigt blive svært at vide hvad for en bog der skal læses næste gang. Der kan dog opstå den problematik, at bøger er tunge og derfor ikke er så lette at transportere rundt, når du skal på ferie. Heldigvis findes der lydbøger, og hvis du gerne vil stifte bekendtskab med disse, så kan du med fordel læse denne guide til mofibo, som forklarer dig præcist hvordan programmet hænger sammen. Lydbøger kan både være afslappende og behagelige, især hvis du bare ønsker at slappe helt af i solen.

Hvad for en bog er du til?

Men spørgsmålet er stadigvæk, hvilken bog skal du vælge? For der er jo så mange! Måske du er interesseret i historier der omhandler det gamle England kombineret med spændende, magiske kræfter? Hvis ja, så er det Ken Follett bøger du skal have fat i. Det kan også være, at det er kriminalromaner du gør dig i, og så er det Jo Nesbøe bøger du skal gå i retning mod. Jo har i mange år været kendt for sine kriminalromaner, og det er bestemt ikke uden grund! Hvis du dog alligevel ikke helt har lysten til at læse disse bøger, og søger mod noget mere familiært, så er en sikker klassiker jo altid Harry Potter bøger. De fleste danskere har allerede set filmene, og hvis du kunne lide dem, så vil du elske bøgerne, hvor du får lidt ekstra detaljer, og virkelig formår at kunne leve dig ind i Hogwarts-universet.

Sjov og spændende læsning

Et helt tredje bud kunne være spændingsromaner med massevis af detaljer og interessante vendinger du ikke havde set komme. Alt dette kan du finde i Dan Brown bøger. Som du kan se er der lidt for enhver smag, så det handler bare om at finde ud af, hvad du foretrækker. Hos morfibo kan du finde alle disse overnævnte bøger, så uanset om det er Ken Follett bøger, Jo Nesbøe bøger, Harry Potter bøger eller Dan Brown bøger, så vil du være garanteret nogle fantastiske historier, og noget fantastisk sommerlæsning helt uden at det fylder i bagagen!