I en travl hverdag kan økonomien nogle gange være svær at få til at hænge sammen. Imellem regninger, indkøb, udgifter og andre køb kan det månedlige budget være stramt. Har du ovenikøbet tidligere lån og gæld som skal tilbagebetales, så kan dette blot gøre det månedlige budget endnu strammere.

Men vidste du, at du kan samle dine lån og spare penge på din gæld? Ved at optage et samlelån kan du omlægge din tidligere gæld, så du tilbagebetaler dem til en lavere rente. 

Derudover slipper du for at skulle tilbagebetale dine månedlige ydelser til flere forskellige låneudbydere. I stedet skal du blot bekymre dig om én udbetaling om måneden, så du får indfriet din gæld, og samtidig får skabt mere luft i dit budget.

Samlelån med en lav rente

Når du optager et samlelån, så optager du et lån hos en bank eller låneudbyder. Din låneudbyder vil herefter indfri al din tidligere gæld, og herefter skal du tilbagebetale dit samlelån til din låneudbyder. 

Oftest kan du finde samlelån med lav rente, så du sparer penge på din gæld. Med en lavere rente får du et lån med færre låneomkostninger. Dermed kan du spare penge om måneden, når først du har optaget et samlelån. 

Med et samlelån slipper du for flere forskellige renter og betalingsgebyrer fra forskellige lån. Når disse omkostninger forsvinder fra dit budget, får du mere luft i dit budget, samtidig med at du stadig tilbagebetaler din gæld. 

Anvend en sammenlignings platform og find et godt samlelån

Der findes et hav af forskellige låneudbydere, som tilbyder samlelån til forskellige priser og med forskellige vilkår. Når du vil optage et samlelån kan det derfor virke overvældende at finde den rette låneudbyder.

Du kan med fordel anvende en sammenlignings platform, så du finder et godt samlelån med en lav rente. En sammenlignings platform giver dig mulighed for at sammenligne forskellige samlelån, heriblandt renten, ÅOP og låneomkostninger, så du får et generelt indtryk af dine muligheder. 

Indhent tilbud og se dine muligheder

Inde på hjemmesiden kan du også indhente tilbud på samlelån. Her skal du først og fremmest angive informationer om din tidligere lån, så du kan se et overblik over din nuværende gæld. 

Du skal oplyse lånetypen, långiver, månedlig ydelse, samt restgæld for hvert eneste eksisterende lån. Baseret på disse oplysninger vil din forventede månedlige ydelse for et samlelån blive beregnet. Denne vil du kunne se i en oversigt, som også vil give dig et overblik over din nuværende gæld. 

Baseret på denne udregning kan du indhente lånetilbud på samlelån fra forskellige låneudbydere. Disse tilbud vil være baseret på dine tal og dine behov, så du udelukkende skal tage stilling til samlelån, som opfylder dine kriterier. 

Bliv klogere på dine muligheder

Hjemmesiden tilbyder dig også en lang række informationer og informerende læsning, som kan hjælpe dig med at finde det rette samlelån. Det er altid en god idé at søge information om lånetyper og lånevilkår, inden du optager et lån. Dermed sikrer du, at du har økonomisk kapacitet til at indfri dit lån.