IT-Borger

Indholdsfortegnelse

Formålet med siden er at hjælpe almindelige danske forbrugere og borgere med at færdes mere sikkert på internettet. Det gør vi blandt andet gennem guides og artikler, hvor vi kommer med rådgivning og tips til, hvordan man på bedste vis beskytter sig digitalt, og stiller sig kritiske på det indhold, vi til daglig er i kontakt med på nettet.

Det er ikke gratis at drive en hjemmeside. Derfor har vi en række partnere og udgiver også til tider sponsoreret indhold og annoncer i form af artikler, der er betalt af virksomhederne. Disse artikler markeres altid tydeligt med ordet “annonce” og findes i en adskilt kategori fra vores uafhængige guides og artikler.

Affiliate markedsføring giver kunder og andre et uafhængigt og transparent overblik over et givent marked. Hvis man som benytter sig af vores tjenester og efterfølgende køber et produkt eller ydelse, tjener vi en kommission eller procentdel af det salg. Vores affiliate partnere har ingen redaktionel kontrol eller indflydelse på, hvordan vi omtaler eller beskriver deres produkter og ydelser.