IT-Borger er ejet og drevet af Compriso ApS

Formålet med siden er at hjælpe almindelige danske forbrugere og borgere med at færdes mere sikkert på internettet. Det gør vi blandt andet gennem guides og artikler, hvor vi kommer med rådgivning og tips til, hvordan man på bedste vis beskytter sig digitalt, og stiller sig kritiske på det indhold, vi til daglig er i kontakt med på nettet.

Det er ikke gratis at drive en hjemmeside. Derfor har vi en række partnere og udgiver også til tider sponsoreret indhold og annoncer i form af artikler, der er betalt af virksomhederne. Disse artikler markeres altid tydeligt med ordet “annonce” og findes i en adskilt kategori fra vores uafhængige guides og artikler.

Compriso er en del af Dotcom Capital

Udover IT-borger står Compriso for en række prissammenlignere og gratis online tjenester, som får sine indtægt via affiliate markedsføring.

Affiliate markedsføring giver kunder og andre et uafhængigt og transparent overblik over et givent marked. Hvis man som benytter sig af vores tjenester og efterfølgende køber et produkt eller ydelse, tjener vi en kommission eller procentdel af det salg. Vores affiliate partnere har ingen redaktionel kontrol eller indflydelse på, hvordan vi omtaler eller beskriver deres produkter og ydelser.

Dotcom Capital er en fællesejet virksomhed, der blev grundlagt af Casper Ravn-Sørensen, Mads Dahlerup og Nickolai Hoff. De er alle tre entreprenører, som har et stort kendskab og viden om online marketingsføring og digitale medier.

Casper Ravn-Sørensen, Mads Dahlerup & Nickolai Hoff – biografi

Casper Ravn-Sørensen grundlagde sin første virksomhed i en alder af 20 år. Siden da har han grundlagt eller investeret i en række iværksættervirksomheder, der specialiserer sig inden for digital markedsføring og performance marketing.

I samarbejde med Mads Dahlerup grundlagde han i 2016 Finans247, der blandt andet står bag brands såsom Kassekreditten, Folkelånet, MiniFinans og Kvikto. Du kan læse mere om Casper i linkene foroven og på hans egne hjemmesider, Casper Ravn-Sørensen og casperravnsorensen.me.

Mads Dahlerup var i 2012 en af hovedkræfterne bag CREATIVEANDMEE, et reklamebureau, der specialiserede sig i grafiske opgaver, webløsninger og markedsføringsrådgivning for virksomheder. Sidenhen har han været med til at grundlægge Finans247 og investere i en række digitale virksomheder. I dag er han direktør i B88 og Ønskeskyen.

Nickolai Hoff er partner i Dotcom Capital og grundlægger/CEO i Loyalty Key. Siden 2010 har virksomheden hjulpet større skandinaviske virksomheder med at udvikle og drifte digitale loyalitetsløsninger.