Annonce

Det er vigtigt at føle sig tryg, især når man befinder sig hjemme. At have indbrud i sit hjem, kan koste mange penge og mange uerstattelige genstande, og samtidig føles som en krænkelse mod ens private liv. En løsning som mange bruger til dette, er overvågningskameraer. Med overvågningskameraer ved man hvem der befinder sig i sit hus. Dog kan det være meget indviklet at finde ud af de rigtige love og regler, og at finde den bedste løsning, når du sikrer sikkerheden i dit hjem. Læs med i denne artikel, for råd til sikring af dit hjem.

Hvilket overvågningskamera bruger du?

Det er vigtigt at sikre dit hjem mod indbrud, men desværre kan det være en dyr affære. Derfor vælger mange danskere at købe billige løsninger indenfor videoovervågning, samt ’gør-det-selv’ overvågningsløsninger. Et eksempel er Google Nest Cam, som er et overvågningssystem til hjemmet, som er tilkoblet ens internet. Problemet med disse overvågningskameraer er, at indbrudstyve via din IP-adresse, kan få adgang til dit kamera. Dette giver dem fuldt adgang til dit hjem, og de kan derfor holde øje med, hvilke møbler af værdi du har, samt hvornår du er hjemme. Så måske er din sikkerhed i hjemmet, til mere fare end til det er gavn.

Forebyg din sikkerhed

På trods af den store sikkerhedsbrist der er med nogle overvågningskameraer, er der samtidig en masse love og regler man skal være opmærksom på, når man sætter et overvågningskamera op. Har du svært ved at holde tungen i munden, når du forsøger at finde ud, hvordan du på lovlig måde kan sætte din videovervågning op? I så fald skal du overveje at bruge en professionel. Et eksempel er låsesmeden Bagger Låse & Alarm A/S, som er Danmark største sikringscenter. Ved brug af en professionel, kan du sikre overvågning af dit hus på lovligvis, og undgå at udefrakommende luger med over dit kamera.