Der er millioner af steder online, hvor du kan sørge for din kontorforsyning i form af en frisk sending kontorartikler til dit kontor. Men hvor ”nye” er disse sendinger egentlig og hvilke faldgruber er der, når vi danskere dykker ned i det store internationale udvalg af kontorartikler online?

Herunder vil vi gennemgå de mest almindelige faldgruber.

Det vilde vesten
Nogle forsøger sig med lykken på sider som ebay.com. Mange danskere tror fejlagtigt at eBay er et sikkert sted at handle, fordi brandet er kendt. I nogen grad er det også det, fordi der er en grad af kontrol af sælgerne på siden, specielt i form af kundeanmeldelser. Men her kom vi ind på det egentlige problem: sælgerne

Ebay består nemlig af tusindvis af autonome sælger, der kan være hvem som helst. Alle, lige fra den største detailhandel til den enlige tyv, der skal af med hans hælervarer. Altså risikerer du at modtage stjålne varer som har været igennem hænderne på en person man tydligvis ikke bør stole på.

Kopiernes land: Kina
Rigtig mange varer på eBay er fra Kina og i sig selv gør det ingenting idet kinesere er dygtige og arbejdsomme når det kommer til at lave produkter, men problemet består i at kopivarer i værste fald kan ødelægge et produkt det evt. skal kunne samarbejde med og derved blive en dyr oplevelse.

Eksepler fra virkelighedens verden kunne være batterier eller batteriopladere til iPhones og andre elektroniske enheder. Det kunne også være printerpatroner, som ikke bare kan ødelægge både produkt og garanti, men også lave prints af dårlig kvalitet, der skræmmer evt. nye kunder væk.

Til slut
Så er der en masse webshops der lover det ene og det andet. Men forhold dig til seriøsiteten på siden og om prisen virkelig kan være så god. Er det for billigt, så har webshoppen måske købt ind af kopiprodukter på eBay selv. Så et godt råd er at holde sig til producenten selv eller kendte leverandører, som f.eks. Red Office Scan Office Shop.