Har du ønsker eller planer i retning af større synlighed på nettet, så er det muligt at blive meget klogere på, hvordan det kan ske på en sikker måde.

Du kan tage flere gode kurser i, hvordan du kan arbejde målrettet på digital synlighed.

Det gælder om at gøre opmærksom på sig selv på måder, så nogen lægger mærke til det, hvis du gerne vil have mere aktivitet.

Er du, eller vil du gerne være blogger?

Har du planer om at blive blogger, så er det jo ret essentielt, om du får nogle følgere, og om du kommer til at blive set på nettet. Det er jo hele fidusen ved en blog.

Hvis du har en blog, som ikke så mange har opdaget, så kunne du nok godt tænke dig få noget mere trafik på din side. Det gør det i hvert fald en del sjovere.

I begge tilfælde kunne du have virkelig stor gavn af et kursus i digital markedsføring. Selv om du måske ikke direkte skal sælge noget, så kunne du få lært, hvordan du skaffer dig mere trafik på din side.

Brænder du for en sag?

Hvis dit formål med at være mere synlig på nettet mere er for at skabe øget interesse i den sag, du brænder for, så er det sådan set de samme digitale mekanismer, du skal gøre brug af.

Det kunne handle om at bruge de sociale medier på en mere rentabel måde. Det kunne også være at få skabt en debat og en opmærksomhed på sagen. Her kunne det for eksempel være en idé at få nogle tips til, hvordan du kan formulere dine tekster, så de rangerer højere på søgetjenesterne.

Det handler jo om at komme ud og i kontakt med så mange mennesker som muligt.

Har du en lille hobbyvirksomhed?

Hvis du har en lille nebengeschäft, hvor du sælger noget, du selv har produceret, så er det også ret væsentligt, om der er nogen, der får øje på den lille virksomhed.

Det kan være, at du tager på diverse markeder med dine ting. Skal du nå ud til en større kreds af potentielle kunder, så må du på nettet.

Om du skal være det i form af en hjemmeside, eller om det skal foregå alene over de sociale medier – eller begge dele, det er et spørgsmål, som du bør overveje svaret på.

Sats på at optræde på flere medier

Vil du gerne have, at dine varer, din blog eller din sag skal eksponeres så godt og bredt som muligt, så er det klogt at have aktivitet på flere sider.

Du kan både have en hjemmeside og konti på samtlige relevante sociale medier.

Næste skridt er så at skabe mere trafik på disse sider. Det kan du søge mange gode råd om.

Husk at være aktiv på din side og på medierne – dog uden at spamme for meget. Det gælder om at finde en fornuftig balance.

Så skal det nok lykkes for dig at få flere besøg på dine sider.