Digitale tjenester på mobil og web kan gøre mere end blot at underholde. De kan give dig overskud på både tid og penge til den ferie, du drømmer om. 

Ønsker du en sjovere og nemmere efterårsferie med mere tid til dig selv eller familien? Find inspiration blandt tre digitale tjenester, der giver ro og råderum til din efterårsferie.

Få råd til de sjove aktiviteter med rabatklub

Efterårsferien er ofte spækket med aktiviteter som biografture, museumsbesøg eller shopping i storcenteret. Men en hel uge med et måske tætpakket program kan hurtigt blive en dyr fornøjelse.

Derfor kan det være rart, at du får et ånderum i budgettet med de rigtige rabatter. Så sætter den økonomiske byrde ikke en dæmper for den gode stemning.

Uanset om ferien står på filmhygge i biografen eller Halloween (u)hygge i Tivoli, kan der være gode besparelser at hente gennem dit mobilabonnement. Der er stor forskel på, hvor meget du får ud af de forskellige mobilabonnementer. Det er derfor værd at undersøge, om din udbyder har de rette frynsegoder eller tilbyder anden form for rabat, som du kan bruge i ferien. Et mobilabonnement som især er kendt for dette er Oister. Med Oister fordelsklub, kan efterårsferien blive lidt sjovere for familien.

Hold kursen med en valutaomregner

Den begyndende efterårskulde gør det oplagt at tage turen sydpå. Rejser du mod fremmede himmelstrøg, skal du højst sandsynligt bruge en anden valuta end den danske krone.

Det kan være svært at huske, hvor meget du skal gange op eller ned med en fremmede valuta. 

Måske står du pludselig og skal betale for en taxi men bliver i tvivl, om prisen på turen nu også er rigtig? Derfor er det rart at kunne regne enhver udgift ud med en digital valutaomregner, hvor du kan udregne valutakurser

Når du har hurtig adgang til valutaomregneren, undgår du nemlig at bruge penge, du måske senere fortryder, du havde brugt.

De fleste valutaomregnere kan tilgås nemt via din webbrowser. Tjek derfor med din udbyder, at du har en vis mængde data på mobilen, inden du rejser. Det ville være surt at skulle vende hjem fra ferie til en dyr mobilregning.

Overlad din hund i trygge hænder – hele ferien

Er du hundeejer, kan det være svært at rejse ud for nye oplevelser. Da hunden skal fodres og luftes dagligt, har mange hundeejere svært ved at rejse bort. Selv for en kort periode. 

I denne digitale tid findes der heldigvis gode digitale tjenester, som gør det lettere for dig at finde luft i skemaet. Også uden at din hund bliver efterladt alene i ferien.

Uanset om du bor i byen eller ude på landet, er der råd at hente for enhver hundeejer. Trænger du til lidt ferie væk fra hjemmet, kan du finde en god privat hundepension i dit lokale område. 

Er du nervøs for at lade en fremmede passe din hund, mens du er væk? 

Undersøg gerne om den digitale hundetjeneste stiller garanti over for hundeejerne, så som forsikring, support og pasningsgaranti. Når først din hund er i trygge hænder, kan du nyde ferien uden bekymringer.