Hvis du synes det kan være svært at navigere rundt i de mange online casinoer, og hvad du skal holde øje med, så findes der nedenfor 10 nyttige tips til, hvad du skal være opmærksom på:

 

  • Udbetalingsprocenten (RTP)

Udbetalingsprocenten er væsentlig når du spiller på spilleautomat, fordi den fortæller dig, hvor meget der går til huset. Det betyder, at jo højere denne udbetalingsprocent er, jo større er chancerne for gevinst. På engelsk skal du holde øje med forkortelsen RTP, som står for ”Return to player”, som altså betyder det samme.

 

  • Jackpotten

Det er vigtigt, at holde med hvor stor jackpotte er – også for de små indsatser. Det er nemt at markedsføre en jackpot på 100 millioner DKK, men hvis indsatsen pr. spin ligger på 1000 DKK, så bliver det hurtigt en dyr fornøjelse at jagte den store gevinst. Læs eventuelt om jackpot systemet før du starter.

 

  • Antal Bonus Features

Der er forskellige antal bonusser fra spilleautomat til spilleautomat – jo flere bonusser automaten har, jo større er chancen for gevinst. Her er det også en god ide at læse en introduktion til spillet først.

 

  • Gratis spins

En god måde at jagte jackpotten på, uden selv at smide penge efter det – gratis spins er vigtig for en god spilleautomat. De fleste spilleautomater har et fornuftigt udbud af gratis spins.

 

  • Underholdningsværdien

Grafik og lydeffekter vigtig for din oplevelse af en spilleautomat – det skal være sjovt, når man spiller, og der findes mange forskellige temaer, som øger underholdningsværdien og gør det til en god oplevelse at spille – selvom man måske ikke vinder hver gang.

 

  • Spil for sjov!

Det skal være sjovt at spille – sørg for du er positiv og i godt humør. Er du negativ kan det betyde, at du pludselig jagter gevinsten mere end hvad du har råd til, hvilket i sidste ende giver en dårlig oplevelse.

 

  • Surf efter bonusser

Internettet er nemt tilgængeligt, når du søger bonusser. De fleste spiludbydere har en eller anden form for bonusordning, som gør det markant mere attraktivt at spille på online spilleautomater.

 

  • Lav et budget – og hold dig til det!

Det skal være sjovt og en god oplevelse, at spille på online spilleautomater. Lav derfor et budget, hvor du har et beløb, der i sidste ende ikke betyder noget, om du taber – det gør din oplevelse markant bedre.

 

  • Læs T & C

Det værste der findes er negative og uheldige overraskelser, når du spiller på nettet. Læs alt om T & C, specielt hvis du har indløst en bonus, inden du går i gang med at spille, så du undgår negative oplevelser på nettet.

 

  • Spil for sjov først

En god måde at blive komfortabel med spil på nettet er, at spille gratis først. Det er muligt at spille for såkaldte ”play money”, inden du indsætter rigtige penge at spille for – starter du for sjov, bliver du automatisk komfortabel med online spil og spilleautomater, hvilket skaber en bedre oplevelse for dig som spiller.